In het zuidelijke punt van Bora Bora ligt dit prachtige resort gelegen aan een mooie lagune met prive-strand en nabij het misschien wel mooiste strand van het eiland, Matira Beach. Hotel Maitai Polynesia is gelegen temidden van adembenemende tropische tuinen en beschikt over fantastische faciliteiten en accommodaties. Geniet hier van je romantische tijd op Bora Bora!

Accommodaties

Hotel Maitai Polynesia beschikt over zowel hotelkamers vanaf 150,- als luxe bungalows aan het strand of over-water. De bungalows zijn vanaf 300,- per nacht voor 2 personen en zijn van alle luxe voorzien. De stijl van het gehele resort is prachtig en bevat vele Polynesische elementen.

booking

Faciliteiten

Het resort is van alle gemakken voorzien. Zo kun je gebruik maken van internet, babysit en kun je diverse sportactiviteiten ondernemen. Ook kun je diverse excursies boeken vanuit Hotel Maitai Polynesia, zoals haaien voeren! Het personeel is behulpzaam en doet er alles aan om je de vakantie van je leven te bezorgen. Tevens beschikt het hotel over een boetiek en 2 geweldige restaurants.

Eten & Drinken

Het resort beschikt over prachtige plekjes waar je heerlijk kunt genieten van het prachtige uitzicht. Ook het uitzicht bij beide restaurants is adembenemend. Het Haere Mai Restaurant is romantisch en er worden zowel Franse als Polynesische gerechten geserveerd. In het Tama’a Maitai Restaurant, gelegen aan het geweldige strand, kun je zowel heerlijke traditionele gerechten bestellen als een lekkere pizza of burger! Hotel Maitai Polynesia beschikt ook over een gezellige bar waar vaak live-muziek wordt gespeeld en je geniet van tropische cocktails.

Boek een vakantie naar Hotel Maitai Polynesia online bij Booking