Op Bora Bora zijn prachtige hotels en resorts waardoor het maken van de juiste keuze erg lastig kan zijn. Hier vind je een selectie van enkele top accommodaties in zowel het top als midden segment.

Accommodatie Omschrijving Foto
Four Seasons Bora Bora 5-sterren resort. Onderdeel van wereld beste resort keten Four Seasons. Dit resort is voorzien van alle luxe en er is keuze uit verschillende prachtige bungalows.
The St. Regis Bora Bora Resort 5-sterren resort. Een van de meest luxe resorts. Prachtige bungalows en villa’s, geweldige service en een van de beste Spa’s ter wereld.
Sofitel Bora Bora Marara & Private Island 4-sterren resort. Het resort bestaat uit ruime bungalows aan en op het water met een geweldig uitzicht. Tevens is het resort voorzien van spa, zwembad en andere geweldige faciliteiten.
Bora Bora Pearl Beach Resort and Spa 4-sterren resort. Prachtig gelegen resort aan de lagune met zeer vriendelijk personeel. Ruime keuze uit luxe en ruime bungalows.
Bora Bora Eden Beach Hotel 2 1/2-sterren resort. Geweldig eco-hotel voor een betaalbaar verblijf op Bora Bora zonder ook maar iets te kort te komen. Hier kom je heerlijk tot rust.
Hotel Maitai Polynesia 3-sterren resort/hotel. Beschikt zowel over bungalows als zeer betaalbare hotelkamers. Allemaal met prachtig uitzicht. Geniet o.a. van de prachtige tuinen van dit resort.