Het Bora Bora Eden Beach Hotel is de plek om alles eens even achter te laten. Hier geniet je van de rust, de natuur en de prachtige stranden. Met maar liefst 2 prive-stranden en een geweldig uitzicht is dit de plek om helemaal tot rust te komen. Het Bora Bora Eden Beach Hotel is een eco-hotel en het eerste hotel dat alleen gebruik maakt van zonne-energie. Het zeer vriendelijke personeel zorgt dat je hier niets te kort komt en geniet van een geweldig verblijf!

Accommodaties

het hotel beschikt over bungalows aan het strand of in de prachtige tuin van het resort. Alle bungalows hebben een geweldig uitzicht. De bungalows zijn eenvoudig ingericht, maar van alle gemakken voorzien en je bent maar een paar stappen verwijderd van het prachtige strand.

booking

Faciliteiten

Het hotel beschikt over 2 prachtige prive-stranden, waarvan 1 prachtig witstrand aan de lagune met uitzicht op de Mt. Otemanu. Aan het andere strand heb je een geweldig uitzicht op de eilanden Tahaa en Raiatea en is wat ruiger. Aan deze kant van het strand kun je o.a. prachtige wandeltochten maken. Het hotel biedt ook allerlei excursies aan zodat je de heerlijke relaxte dagen kunt afwisselen met wat meer actie. Zo kun je o.a. kiezen voor vissen op zee, duiken, para sailing, winsurfen en nog veel meer! Het hotel beschikt ook over een gezellig buiten zwembad, waar je o.a. kunt ontspannen en zonnen op de ligbedden. Tevens is er een gameruimte en een bibliotheek aanwezig op het resort. Je kunt ook eenvoudig gebruik maken van internet.

Eten & Drinken

Het Bora Bora Eden Beach Hotel beschikt over een geweldig visrestaurant, Maitai Fish Restaurant, waar je werkelijk waar geniet van de de beste vismaaltijden. Heerlijk vers gevangen vis die op verschillende manieren wordt klaargemaakt. Voor de liefhebbers van vlees hebben ze tevens heerlijke steaks. Aan het zwembad ligt de Manuia-Sunset Beach Bar waar je o.a. geniet van een koud biertje of lekkere fruit-cocktail!

Boek Bora Bora Eden Beach Hotel online bij Booking