Het Sofitel Bora Bora resort ligt prachtig met haar 95 bungalows aan de baai van Matira, een privé-eiland met de mooiste stranden en natuur. Hier zal je zeker genieten van het prachtig uitzicht, geweldige strand, adembenemende tuin en de vele fantastische faciliteiten.

Accommodaties

Sofite Bora Bora bestaat uit 95 bungalows, zowel over-water bungalows als bungalows gelegen aan het strand. Alle bungalows zijn voorzien van alle conform en hebben een prachtig uitzicht over de zee of de geweldige tuin van het resort. De bungalows variëren van 32m2 tot 50m2.

booking

Faciliteiten

Het resort beschikt over een prive zwembad en vele sportfaciliteiten zoals volleybal, quadrijden, paardrijden, tafeltennis en fietsverhuur. Ook kun je vele excursies boeken zoals diepzeevissen. Voor activiteit op het water zit je hier ook goed, want het is o.a. mogelijk om Bora Bora te leren kennen vanuit een kajak. Je kunt ook kiezen voor windsurfen, waterskiën of de onderwaterwereld ontdekken met snorkelen of duiken. Naast het genieten van de prachtige omgeving en de rust kun je dus zeker ook voor meer actie kiezen hier bij Sofitel Bora Bora.

Eten & Drinken

Bij Sofitel Bora Bora kun je kiezen uit 2 geweldige restaurants. Het restaurant Latitude 16 beschikt zowel over een geweldige lokale als internationale keuken. Met uitzicht over de lagune is het hier uitermate genieten van al het heerlijks. Er worden ook kookshows gegeven. Voor heerlijke barbecue gerechten en traditionele Polynesische gerechten kun je terecht bij Manu Tuki. Ook dit restaurant biedt een geweldig uitzicht. Er zijn ook 2 bars te vinden op het resort. Muziek vind je ‘s avonds in de Hurricane bar. Exotische cocktails vind je bij de Mako bar.

Spa

Voor ultieme ontspanning kun je gebruik maken van volledig uitgeruste spa. Hier geniet je o.a. van de jacuzzi’s of je laat je eens heerlijk masseren.

een vakantie naar het Sofitel Hotel boekt u online bij Booking