Een droombestemming dichter bij huis; de Azoren

Bora Bora is indrukwekkend en voor velen de droombestemming. Helaas blijft het vaak bij dromen,  want het is niet eenvoudig en goedkoop om Bora Bora te bezoeken. Dichter bij huis en vooral een stuk goedkoper zijn de Azoren. Deze eilandengroep bestaat uit negen grote vulkanische eilanden met daarbij nog acht kleinere eilandjes midden in de Atlantische Oceaan

azoren_3

Een ideale vakantiebestemming, want de Azoren staan bekend om de prachtige natuur, interessante bezienswaardigheden en heerlijk weer. Voor welk eiland u ook kiest, u kijkt uw ogen uit met de indrukwekkende vulkaanlandschappen en gevarieerde begroeiing.

Er zijn verschillende reisorganisaties die reizen aanbieden naar de Azoren. Op http://www.azorenonline.nl/ vindt u alle informatie over de verschillende eilanden en kunt u eenvoudig uw ideale reis vinden.

Leave a Reply